Durat näkyvästi esillä Milanon Design Weekillä
Takaisin artikkeleihin

Durat näkyvästi esillä Milanon Design Weekillä

Habitarematerials Alcovassa

Olemme mukana suomalaisten materiaalivalmistajien Habitarematerials-yhteisesiintymisessä. Näyttely on osa Joseph Griman ja Valentina Ciuffin kuratoimaa Alcova-näyttelykokonaisuutta, joka on yksi Milanon Design Weekin viime vuosien seuratuimmista tapahtumista. Vuosittain Salone del Mobile -messujen aikaan järjestettävä, asumisen ja muotoilun tulevaisuutta ennakoiva Alcova on osa Fuorisalone-tapahtuman ohjelmaa. Alcovan tapahtuman sijainti vaihtelee vuosittain. Tänä vuonna näyttely rakennetaan Ex Macello -nimiselle entiselle tukkutorialueelle, Porta Vittorian tuntumaan.

 

 

NEMO arkkitehtien suunnittelema elämyksellinen materiaalikirjasto koostuu suomalaisyritysten materiaaleista. Siellä kansainvälinen design-yleisö pääsee tutustumaan suomalaiseen materiaalitarjontaan ja luomaan omia mood boardeja.

”Habitarematerials on materiaalikirjasto, jossa voi hypistellä, kokeilla ja luoda uutta. Näyttely tarjoaa kävijöille tilaa ja vapauden käydä läpi materiaaleja ja tutustua omaan makuunsa kokeilemalla eri pintojen ja värien yhdistelmiä. Materiaalit ovat esillä houkuttelevasti ja tuotemallien takana on tuotetiedot, jotka voi kuvata ja saada siten mukaansa hankintoja varten”, NEMO arkkitehtien Jussi Laine ja Maria Klemetti Laine kertovat.

 

 

Alcovaan baari Duratista

Alcovan näyttelyalueelle tulee myös Joseph Griman suunnittelema baari, joka rakennetaan Duratista. Se sijoittuu lähelle Alcovan näyttelyalueen sisäänkäyntiä ja Habitarematerials-osaston välittömään tuntumaan.

Lisäksi olemme näkyvästi mukana tunnetun suomalaisyrityksen osastolla. Yhteistyö julkistetaan myöhemmin.

 

 

Alcovan näyttelyalue osoitteessa:

VIALE MOLISE, 62

MILANO

 

Näyttely auki 17.–23.4.2023 klo 11-19

Sisäänkäynti viimeistään klo 18